Workshops

Werken met hout in de vrije tijd of voor uw werk is een prettige bezigheid die elke creatieveling veel voldoening geeft.

Juist in deze tijd waarin men alles kan kopen, blijft toch de behoefte bestaan om efficienter en mooie te werken of om zelf eigen projecten (werkstukken) te maken.

Wij hebben ons tot doel gesteld, kwalitatief hoogwaardige cursussen voor privé (doe-het-zelver) en zzp’ers aan te bieden.

Tijdens de cursussen en workshops wordt met professioneel gereedschap gewerkt. De deelnemers krijgen informatie over vakkundige en veilige omgang met moderne elektrische gereedschappen voor de houtbewerking.

Workshops:
Centraal staat tijdens de workshop: Tips & Tricks voor houtbewerking met elektrisch gereedschap, zodat u efficiënter kunt werken.
De workshops worden in de avonduren gegeven, zodat u geen kostbare tijd verliest.

Cursussen:
Centraal staat tijdens de cursus:Het maken van een werkstuk.
Veilig en effectief leren werken met elektrisch gereedschap aan de hand van praktische voorbeelden. De cursussen worden op zaterdag gegeven. Er is voldoende tijd voor uitleg. Aan het einde van de dag gaat u met een zelfgemaakt werkstuk naar huis. Prijzen zijn inclusief BTW en lunch is inbegrepen.

CONTENTS